Vi ved alle, at vi skal bevæge os 10.000 skridt om dagen, og der er ikke nogen vej uden om, hvis vi vil holde os sunde og raske. Skal vi være ærlige, så er der mange af os, som slet ikke er i nærheden af det mange dage, men det er der råd for.

Der er kommet mange gode tilbud, også til dem som ikke tidligere har dyrket sport, og en af de ting, som mange klubber har startet op, er kvinders fodbold, som giver mulighed for at komme ud med andre på samme niveau og med samme evner.

Fodbold er god motion, og det giver samtidig en masse forskellige bevægelse under træningen og samtidig også en masse social interaktioner, som er næsten lige så vigtig som motionen. Det gavner den mentale styrke, og det er jo en sund sjæl i en sund krop.

En sport, der kan det hele

Fodbold har vist sig at være en alsidig form for motion, som er med til at sikre, du også får styrket knogler og holder en fornuftig vægt. Det er noget, som specielt kvinder har godt af, for det er med til at forebygge knogleskørhed. En sygdom, som specielt er noget kvinder bliver ramt af, når produktionen af østrogen falder med årene.

Der er som i meget andet sport mange, som ikke er så vilde med kvindefodbold, men heldigvis har vort landshold og klubhold vist, at der er fremtid og meget at byde ind med, så der vil forhåbentlig i de kommende år være meget mere fokus på kvindefodbold. Det vil få mange flere til at komme ud og spille fodbold, også dem, der måske er kommet lidt op i årene, for vi kan jo godt blive enige om, at det er sjovt, og der er meget, man pludselig har til fælles ud over fodbolden, når man først har fået lært sine holdkammerater lidt bedre at kende.