Der har i de senere været mange andre ting, som har taget en masse tid og fjernet fokus fra de mange kvindeorganisationer, som vi desværre stadig har brug for. Selvom vi i Danmark og flere andre lande i den vestlige verden nærmer os noget, som minder om ligestilling, så er der desværre en forskel på løn og de forhold, der er for de to køn.

I resten af verden er der stor brug for kvindeorganisationer. Nogen, der tør kæmpe mod det, som er så uretfærdig, nedladende og direkte diskriminerende. En forkastelig behandling af kvinder, så man næsten ikke tør tænke på det.

Derfor er der også i Danmark mange en kvindes organisation, som forsøger at gøre en forskel. Det er nødvendigt, men det er også vigtigt, de holder sig til, at selv små forskelle faktisk kan være en enorm forskel. At kæmpe mod alt, som ikke er feminint, er måske en tabt kamp.

Lige meget værd

Det er millioner, måske endda over en milliard kvinder, som i dag lever under forhold, der er uhyrlige, bare fordi de er kvinder. Der er stadig steder i verden, hvor man går så langt som at omskære kvinder og andre ekstreme handlinger, der for længst burde være udryddet.

Der er mange steder i verden, hvor man lever efter stærkt patriarkalske regler, og der er desværre mange steder, også i mere vestlige dele af verden, hvor kvindesyn slet ikke er, som det burde være. En af de mere grelle er jo, at der i Hollywood dukker flere og flere sager op, hvor kvinder bliver udsat for en frygtelig behandling af mænd, og hvor deres karriere er afhængig af denne nedværdigende behandling.

Det vakte, som det burde, furore og det fik heldigvis skabt noget fokus på det syn, der er forrykte, forældede og ydmygende. Vi har alle muligheden for at gøre noget og gøre det nu.